Ukrayna'dan Şırnak'a gelin geldi. 2 gün 2 gece düğün yapıldı. Gelin ve damada tam 1 milyonluk takı takıldı

Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut ile Ukraynalı moda tasarımcısı Aurika Smirnov, 3 yıl önce sosyal medya üzerinden tanışıp evlilik kararı aldı. Beytüşşebap ilçesinde 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine giren çifte 1 milyonluk takı ve para takıldı.

Kaynak: DHA

Şırnaklı kepçe operatörü Ferhat Aykut, sosyal medya üzerinden 2021 yılında Almanya’da yaşayan moda tasarımcısı Ukraynalı Aurika Smirnov ile tanıştı. Bir süre sosyal medya üzerinden arkadaşlık yapan Aykut, 2022 yılında Smirnov’u, çalıştığı Muğla’nın Bodrum ilçesine davet etti. Burada tatil yapan ve arkadaşlıkları ilerleyerek sevgili olan çift, evlilik kararı aldı. Ailesinin de onayını alan Ferhat Aykut, Aurika Smirnov ile Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesine bağlı Taşdelen köyünde 2 gün 2 gece süren düğünle dünya evine girdi. Düğünde geline 600 bin liralık takı, damada da 400 bin liralık para takıldı. Smirnov, meşalelerin yakıldığı, havai fişeklerin atıldığı ve yüzlerce kişinin katıldığı düğünde yöreye özgü kıyafetler giyerek halay çekti. Metrelerce uzanan halay zinciri, havadan da görüntülendi.

Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu 4 tondan 1 kilo çıkıyor! Bu yıl erken başladı CHP lideri Üç Fidan'ı mezarları başında andı Türk mühendis çift üretti: Balistik Lego Beton! Meğer o derdin ilacı limon kabuklarıymış!