Özgür Özel'in atkısında dikkat çeken detay! CHP Genel Başkanı Özel, 52 yıl önce idam Üç Fidan'ı mezarı başında andı. Tutuklu generallerle ilgili dikkat çeken açıklama: Önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler...

CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partililer 52 yıl önce idam edilen 68 kuşağının önde gelen isimleri Deniz Gezmiş, Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan'ı mezarı başında andı. Özel'in atkısındaki detay dikkat çekti. Gazetecilerin sorularını da yanıtlayan Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın CHP'yi ne zaman ziyaret edeceğiyle ilgili soruya cevap verdi ve tutuklu generallerle ilgili çok dikkat çekici bir açıklama yaptı: Önümüzdeki günlerde olumlu gelişmeler olacağını ümit ediyorum.

Kaynak: A.A

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partililer ile birlikte 6 Mayıs 1972'de idam edilen 68 kuşağının önde gelen Üç Fidan Ankara Karşıyaka mezarlığında mezarları başında anıldı.



İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı Yok böyle düğün! Kilolarca takıldı valizle taşındı Canan Karatay en sağlıklı içeceği açıkladı Filenin Sultanları kırmızı formalarıyla büyüledi! Kadınların el emeği göz nuru bu pazarda!