Beşiktaş derbisinde forma giymeyi beklerken ayrılık kararı alındı. Fenerbahçe'de İsmail Kartal yine herkesi şaşırttı

Trendyol Süper Lig'in 34. haftasında sahasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Fenerbahçe'de, Çağlar Söyüncü hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İsmail Kartal, sarı-lacivertli takımda kiralık olarak forma giyen Çağlar Söyüncü'nün performansından memnun olmadığı gerekçesiyle milli stoperin sezon sonunda Atletico Madrid'e geri dönmesine onay verdi.

Sivasspor karşısında yaşadığı puan kaybıyla şampiyonluk yarışında büyük yara alan Fenerbahçe'de gözler yarın oynanacak Beşiktaş derbisine çevrilirken son zamanların eleştirilen ismi İsmail Kartal, Çağlar Söyüncü hakkında flaş bir karar aldı.

Devre arasında Atletico Madrid ile süren uzun görüşmelerin ardından Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giymeye başlayan Çağlar Söyüncü, İsmail Kartal'ın gözüne giremedi.

İsmail Kartal, yaşadığı sakatlığın ardından hem antrenmanlarda hem de görev aldığı Fatih Karagümrük maçında eski performansını gösteremeyen Çağlar Söyüncü'nün bonservisinin alınmamasına karar verdi. Bu kararın ardından Çağlar Söyüncü'nün de sezon biter bitmez Atletico Madrid'e dönmesi kesinleşti.

Fenerbahçe ile 30 Haziran 2024 tarihine kadar sözleşmesi bulunan Çağlar Söyüncü, sarı-lacivertli formayla tüm kulvarlarda 11 maça çıkıp 1 asist üretti.

Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti Cengiz Ünder, İtalya'ya dönmeye hazırlanıyor Açtı ağzını yumdu gözünü: Dolar 100 TL Meğer o derdin ilacı limon kabuklarıymış! Ünlü oyuncu öyle bir video paylaştı ki...