Fenerbahçe ve Galatasaray'ı reddedip Eyüpspor'a evet dedi. Arda Turan o ismi sonunda Türkiye'ye getiriyor

Yeni sezonda Eyüpspor ile Trendyol Süper Lig'de boy gösterecek olan Arda Turan takımını güçlendirmenin yollarını ararken transferde Manuel Lanzini ismi gündeme geldi. Süper Lig'de dişli ve kalıcı bir takım olmayı hedefleyen Eyüpspor'da teknik direktör Arda Turan, Manuel Lanzini'nin transferi için bizzat devreye girdi. Premier Lig'de West Ham United formasıyla özdeşleşen Manuel Lanzini maaş konusunda anlaşma sağlanması halinde Eyüpspor forması giyecek.

Bir dönem adı hem Fenerbahçe hem de Galatasaray ile anılan Arjantinli yıldız Manuel Lanzini yeni sezonda Arda Turan'ın yönettiği Eyüpspor'un formasını giymeye hazırlanıyor.

İlk teknik direktörlük deneyiminde Eyüpspor'u Süper Lig'e çıkarmayı başaran Arda Turan takımını ligde kalıcı bir hale getirebilmek için bağlantılarını kullanarak yıldız isimlerle transfer masasına oturmaya başladı.

Premier Lig'in sayılı oyuncularından olan ve İngiltere'de süren 7 yıllık macerasının ardından River Plate'e transfer olan Manuel Lanzini maaş konusunda anlaşma sağlanması halinde Eyüpspor'a imza atacak. Arda Turan ayrıca Beşiktaş ile yollarını ayırmaya hazırlanan Cenk Tosun ile de görüşmelerini sürdürüyor.

River Plate'de de 10 numaranın sahibi olan 31 yaşındaki Manuel Lanzini bu sezon forma giydiği 5 maçta 1 asist üretti.

Ev, araba veya arsa alacak burçlar açıklandı Fenerbahçe bu kez de Konyaspor'a takıldı Mayıs ayının en şanslı burçları belli oldu 4 tondan 1 kilo çıkıyor! Bu yıl erken başladı Dizel otomobili olanlara sanayi ustasından uyarı Okan Buruk imza için Mertens'i ikna etti