Türkiye'yi kana bulayacaklardı. Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak isteyen 6 terörist gözaltına alındı. Mersin'de büyük operasyon

Irak'ın kuzeyindeki Metina, Avaşin Basyan ve Zap bölgelerine yönelik yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak amacıyla EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonla kaldıkları adreslerde gözaltına alındı.

İçişleri Bakanlığı, Mersin'in Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde, Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak amacıyla el yapımı patlayıcı (EYP) düzenekli bombalı eylem arayışında oldukları tespit edilen 6 teröristin gözaltına alındığını açıkladı.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Mersin İl Jandarma Komutanlığı tarafından dün Mersin'in Toroslar ve Akdeniz ilçelerinde, PKK/KCK silahlı terör örgütünün yurt içi eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma başlatıldı.

Bu kapsamda Irak'ın kuzeyindeki Metina, Avaşin Basyan ve Zap bölgelerine yönelik yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu'na misilleme yapmak amacıyla EYP düzenekli bombalı eylem arayışı içinde oldukları tespit edilen 6 terörist, eş zamanlı operasyonla kaldıkları adreslerde gözaltına alındı; yapılan aramalarda ise çok sayıda dijital malzeme ele geçirildi. (DHA)

Joshua King, Fenerbahçe'den ayrılıyor Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor Galatasaray evinde gövde gösterisi yaptı Edirne sallanıyor. Binlerce kişi toplandı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü Galatasaray Petrol Ofisi sezonu şampiyon tamamladı