TURKCELL TWITTER'DA TRİBÜN KURUYOR

Turkcell, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda oynanacak Avusturya-Türkiye maçını Twitter'dan canlı yayınlayacak.


A Milli Futbol Takımı Ana Sponsoru Turkcell, 2012 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu’nda oynanacak Avusturya-Türkiye maçı için “Twitter Tribünü” kuruyor. 6 Eylül Salı günü saat 21:30’da oynanacak maç,www.twittertribunu.com adresinden izlenebilecek.


Taraftar #TurkcellTribünü’nde buluşacak


Avusturya’nın başkenti Viyana’da oynanacak maç için son hazırlıklar tamamlanırken Twitter kullanıcıları da yeni bir deneyime hazırlanıyor. Turkcell’in TwitterTribunu.com üzerinden gerçekleştireceği maç yayınında aynı zamanda bir ilk yaşanacak: Siteye Twitter hesaplarıyla giren taraftarlar, maçı izleyen diğer kullanıcılarla birlikte Twitter üzerinden maç hakkında yorum yapabilecek ve Turkcell’in sanal tribününde futbol heyecanını paylaşabilecekler. Twitter hesabıyla yapılan paylaşımlar #TurkcellTribünü etiketi altında toplanacak.

Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Meğer çözümü bu kadar basitmiş İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Roma, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine katıyor İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho