İsmail Kartal'a elveda, yeni hocaya merhaba. Fenerbahçe artık kupa koleksiyoncusuna emanet

Fenerbahçe'de eleştirilerin hedefinde olan ve yeni sezonda yola devam etmesi beklenmeyen İsmail Kartal'ın yerine en kuvvetli aday Jose Mourinho olarak gösterildi. Mevcut başkan Ali Koç'un, Fenerbahçe'de yapılacak seçim öncesinde adaylığını açıklaması durumunda takımın başına Jose Mourinho'yu getireceği iddia edildi.

Fenerbahçe tarihinin en iyi kadrolarından birine sahip olmasına rağmen oynattığı futbol ve oyuncu seçimleriyle özellikle son haftalarda yoğun eleştirilere maruz kalan İsmail Kartal sarı-lacivertli takımla serüvenin sonuna geliyor.

Başkan Ali Koç, Fenerbahçe'de yapılacak başkanlık seçimi öncesi her ne kadar aday olmayacağını açıklasa da ortaya atılan son iddia büyük ses getirdi. Fenerbahçe'de yeniden başkanlığa aday olmaya hazırlanan Ali Koç bu kez teknik direktör konusunda çok dikkatli davranacak ve İsmail Kartal'ın koltuğunu Jose Mourinho'ya devredecek.

Roma ile Konferans Ligi'ni kazandıktan sonra ligdeki kötü gidişatın ardından görevine son verilen Jose Mourinho, Ali Koç ile görüşmesinde Fenerbahçe'ye yeşil ışık yaktı. Suudi Arabistan'dan gelen teklifleri elinin tersiyle iten ve sarı-lacivertli ekipte çalışmaya sıcak baktı.

Kariyerinde onlarca kupa kazanan Jose Mourinho 16 Ocak 2024 tarihinden bu yana takım çalıştırmıyor.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat