Transferini istedi, Okan Buruk anında izin verdi. Galatasaray'a vedası bir anda ve kolay oldu

Son maçlarda ilk 11'deki yerini kaybeden ve zaman zaman taraftarlar tarafından ıslıklanan Kerem Aktürkoğlu yeni sezonda Roma'nın formasını giymeye hazırlanıyor. Galatasaray'daki misyonunu tamamladığını düşünen ve Roma'ya transferi için Okan Buruk'tan izin isteyen Kerem Aktürkoğlu transferinden sarı-kırmızılı takıma tam 15 milyon Euro kazandıracak.

Galatasaray formasıyla kariyer sezonunu yaşasa da zaman zaman kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisini çeken Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da forma giyme hayalini Roma ile gerçekleştirmeye hazırlanıyor.

15 gol ve 8 asistle Galatasaray'ın tıkır tıkır işleyen hücum hattının en önemli parçalarından biri olan ve bazı maçlarda kaptanlık pazubandını koluna geçiren Kerem Aktürkoğlu, Okan Buruk ile konuşarak Roma'ya transferi için istedi. Kerem Aktürkoğlu'nun Avrupa'da oynama hayalini kesmek istemeyen Okan Buruk'un da yıldız oyuncuyu kırmayarak transfere onay verdiği iddia edildi.

İtalya basınında yer alan bir başka habere göre; Roma, Kerem Aktürkoğlu'nun transferi için Galatasaray'a 15 milyon Euro ödeyecek ve milli oyuncuyla 2+1 yıllık sözleşme imzalayacak. 

Transferin bu rakamla gerçekleşmesi halinde Kerem Aktürkoğlu, 13 milyon Euro'luk Arda Turan satışını sollayarak Galatasaray'ın en pahalı yerli oyuncu satışı olacak.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat