Fenerbahçe'nin her şeyi İrfan Can Kahveci'den veda. Yeni takımına tereddüt etmeden evet dedi

Fenerbahçe'nin bu sezon parlayan yıldızı olan İrfan Can Kahveci hakkında eski hocası Mustafa Kaplan çok konuşulacak bir transfer iddiasında bulundu. Gençlerbirliği'nden eski öğrencisi İrfan Can Kahveci'nin sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılacağını söyleyen Mustafa Kaplan, ''Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor'' dedi.

İsmail Kartal'ın takımın başına gelmesiyle bambaşka bir kimliğe bürünen ve Fenerbahçe'nin bu sezon hücum hattında vazgeçemediği isimlerden biri olan İrfan Can Kahveci adım adım Sevilla'ya gidiyor.

Attığı gollerin yanı sıra attırdığı gollerle de Avrupa kulüplerinin radarına giren ve birçok takımın transfer listesinde bulunan İrfan Can Kahveci hakkında Gençlerbirliği'nden eski hocası Mustafa Kaplan çok konuşulacak bir transfer iddiası ortaya attı.

İrfan Can Kahveci'nin çok kaliteli bir isim olduğunu vurgulayan Mustafa Kaplan, ''Biz Türk futboluna çok önemli oyuncular kazandırdık. Onlardan bir tanesi de İrfan Can Kahveci. Fenerbahçe'yi bu sezon sırtladı. Büyük bir ihtimalle sezon sonunda kulüpler anlaşırsa yurt dışına gidecek. Gideceği yer de İspanya olur. Sevilla onu istiyor. Ama İtalya'dan da talipleri var'' dedi.

Bu sezon 45 resmi maçta görev alan İrfan Can Kahveci 18 gol ve 12 asistle direkt olarak 30 gole katkı verdi. İrfan Can Kahveci'nin, Fenerbahçe ile mevcut sözleşmesi 2025 yılında sona erecek.

Fenerbahçe, Cenk Tosun'a imza attırma peşinde Okan Buruk, El Kaabi transferinde ısrarcı Girona'nın, Şampiyonlar Ligi belirsizliği sürüyor Aziz Yıldırım gelirse Cengiz ve Dzeko gidecek Aziz Yıldırım Fenerbahçe Başkanı adayı İstanbul'da ilk kez görüldü. Herkes şaşkın