Şarkıcı Eli Türkoğlu, 3 yaşında söylediği şarkıyı paylaştı!

Tuğçe Kandemir’le ‘’Bu Benim Öyküm’’ şarkısına yaptığı düetle tanınan Eli Türkoğlu Sokaktayız YouTube kanalına samimi açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz günlerde  Sokaktayız TV Youtube kanalına konuk olan Eli Türkoğlu samimi açıklamalarda bulundu. 140 Milyonu geçen ‘’Bu Benim Öyküm’’ şarkısından sonra ‘’Yokluğunun Ertesi’’ şarkısıyla kısa sürede 1 milyon izlenmeyi geçen Türkoğlu, çocukluğundan bu yana müzikle uğraştığını söyledi.





Gazeteci Mustafa Kılıç’ın soruları üzerine 3 yaşında söylediği bir kaydın telefonunda olduğunu söyleyen Türkoğlu, ‘’3 yaşımda Azerice söylediğim bir şarkı yadı var. Ailem o dönem kayıt alıp saklamışlar’’ dedi. Türkoğlu, ailesinin o dönem şarkının klibini de çektiklerini fakat daha sonra kaybettiklerini belirtti.



Ayrıca genç şarkıcının 3 yaş şarkısını dinlerken hem genç sanatçı hem de sunucu zaman zaman güldükleri görüldü.




Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Bu burçlara para kene gibi yapışacak! Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi