Fenerbahçe'yi ikinci kez reddedemedi. Lig biter bitmez İstanbul'a gelip üç yıllık imzayı atacak

Bu sezon stoper tandeminde oldukça sıkıntı yaşayan Fenerbahçe daha önceden de teklif götürdüğü Stefan Savic ile yeniden masaya oturmaya hazırlanıyor. Atletico Madrid forması giyen 33 yaşındaki Stefan Savic'e lig biter bitmez teklif götürmeyi planlayan Fenerbahçe şimdiden transferde önemli yol kat etti. Atletico Madrid ilerleyen yaşı nedeniyle Stefan Savic'i uygun bir bonservis karşılığında Fenerbahçe'ye gönderecek.

Çağlar Söyüncü ve Leonardo Bonucci transferlerinden istediğini bulamayan Fenerbahçe rotayı yine Atletico Madrid forması giyen Stefan Savic'e kırdı.

Geçtiğimiz transfer sezonu boyunca Stefan Savic ile ilgilenen ancak Karadağlı oyuncuyla bir türlü imza aşamasına gelemeyen Fenerbahçe bu kez Atletico Madrid'in inadını kırmayı başardı.

İlerleyen yaşı nedeniyle Stefan Savic'in ayrılmasına onay veren İspanyol ekibi yıldız oyuncunun Fenerbahçe'ye transferi konusunda zorluk çıkarmayacak. İspanyol basınında yer alan habere göre, Stefan Savic'in sezon tamamlanır tamamlanmaz Atletico Madrid'den ayrılıp Fenerbahçe'ye üç yıllık imza atacağı iddia edildi.

Ülkesinde tam 6 kez üst üste yılın futbolcusu seçilmeyi başaran ve Manchester City'de forma giydiği dönemde Premier Lig şampiyonluğu tadan deneyimli stoper Stefan Savic bu sezon Atletico Madrid formasıyla 20 maçta sahada yer aldı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım