Okan Buruk'un hayali gerçek oldu. Trabzonspor'un vazgeçemediği isim Galatasaray'ın teklifini anında kabul etti

Şampiyonluk yolunda ipleri elinde tutan ve yeni sezona da bomba gibi hazırlanmak isteyen Galatasaray ilk transfer hedefi olarak Okan Buruk'un özel isteğiyle Trabzonspor'da forma giyen Berat Özdemir'i listeye aldı. Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen ve sezon sonunda Al-Ettifaq'a dönecek olan Berat Özdemir, Galatasaray'ın teklifini düşünmeden kabul etti.

Fenerbahçe ile girdiği şampiyonluk yarışında avantajı elinde tutan ve yeni sezon için transfer çalışmalarına da şimdiden başlayan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk kadrodaki yerli sayısını yükseltmek için düğmeye bastı ve Trabzonspor'da forma giyen Berat Özdemir'in transferini istedi.

Bonservisi Al-Ettifaq'da bulunan ancak bu sezon Trabzonspor'da kiralık olarak forma giyen Berat Özdemir performansıyla Okan Buruk'un dikkatini çekti. Okan Buruk'un kendisini Galatasaray'da istemesi üzerine teklifi düşünmeden kabul eden Berat Özdemir yeni sezonda anlaşmanın sağlanması halinde sarı-kırmızılı formayı giyecek.

Bu sezon Trabzonpsor'un orta sahadaki vazgeçilmez isimlerinden birisi olan ve tüm kulvarlarda 33 maça çıkan Berat Özdemir tek gol sevincini Kadıköy'de Fenerbahçe'ye karşı oynanan maçta yaşamıştı.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Fenerbahçe'de, Serdar Dursun ile yollar ayrılıyor Okan Buruk, Zaha hakkında son kararını verdi Bu besinler tansiyonu 12/8'de tutuyor Esra Ezmeci'nin ağzı açık kaldı! Çivi batırdım İstanbul'un bu ilçelerinde oturanlar dikkat