Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alım sonuçları açıklandı: İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sorgulama ekranı

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı yapacağını geçtiğimiz haftalarda duyurmuştu. Serdümen, muhafız, motorcu, topçu, ikmal ve kurbağa adam branşlarında alım yapacak olan Sahil Güvenlik Komutanlığı, yapılan başvuruları değerlendirdi. Binlerce kişinin merak ettiği Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sonuçları açıklandı. İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı başvuru sorgulama ekranı!

Binlerce kişi Sahil Güvenlik Komutanlığı bünyesinde görev almak üzere açılan uzman erbaş ilanına başvuruda bulundu. Binlerce adayın merakla beklediği başvuru sonuçları Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından açıklandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için başvurular 21 Eylül – 30 Eylül tarihleri arasında tamamlandı. İşte Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sorgulama sayfası!
 
SAHİL GÜVENLİK UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Sahil Güvenlik Komutanlığı personel alımı için başvurular; 21 Eylül 2021 saat 14:00'de başlayıp, 30 Eylül 2021 saat 11:00'de sona erdi.
 
Başvuru sonuçları, yazılı sınav ile ikinci seçim aşamalarına girecek adayların listesi ve adayların bu sınavlara gelirken yanlarında getirecekleri belgeler www.sg.gov.tr internet adresinden 15 Ekim 2021 tarihinden sonra ilan edilecektir.

Adaylar başvuru sonuçlarına yönelik itirazlarını, yazılı sınav ve 2'nci seçim aşamalarına kadar olan süre içerisinde yapmaları gerekmektedir.
 
Sahil Güvenlik Komutanlığı başvuru sorgulama ekranı için TIKLAYIN!
 
Genel Değerlendirme Puanı; genel kültür sınavı puanının % 20'si, meslek bilgisi sınavı puanının % 30'u, fiziki kabiliyet ve değerlendirme testi puanının % 10'u, uygulamalı mesleki bilgi sınavı puanının % 20'si ile mülâkat sınavı puanının % 20'sinin toplamıdır.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı Bugün saat 15.55 kritik: Bekarlar evlenecek... 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti