Ölmeye hazır olduğunu söyleyen Jane Fonda'dan güzel haber geldi

Kansere yakalanan usta oyuncu Jane Fonda, ölmeye hazır olduğunu dile getirdikten sonra “Şimdiye Kadarki En İyi Doğum Günü Hediyesi” başlığıyla hayranlarına müjdeli haberi verdi.

Kansere yakalandığını açıklayan sinemanın yaşayan efsanelerinden oyuncu ve aktivist Jane Fonda, faniliği üzerine düşündüğünü ve ölmeye hazır olduğunu dile getirmişti. 84 yaşındaki Fonda, sosyal medya hesabından hayranlarına sevindirici bir haber verdi.

Ünlü oyuncu, paylaşımına “Şimdiye Kadarki En İyi Doğum Günü Hediyesi” yazarak "Geçen hafta onkoloğum bana hastalığımın gerilediğini ve kemoterapiyi bırakabileceğimi söyledi. Kendimi çok kutsanmış, çok şanslı hissediyorum. Dua eden ve güzel düşünceler gönderen hepinize teşekkür ederim" hayranlarını sevindirdi.

Şenol Güneş'in yeni adresi Güney Kore Milli Takımı Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... İzinle üretilen salep orkidesi gelir kapısı oldu! Naci Görür en çok endişe ettiği bölgeyi açıkladı Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! 90 yıl sonra 'Tuz Ekspresi' olarak sefere başladı