Ne Flamengo ne de Brezilya Milli Takımı... Jorge Jesus'un yöneteceği yeni takımı görünce şok olacaksınız

Fenerbahçe ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Jorge Jesus hakkında iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Portekizli deneyimli çalıştırıcı için son iddia Suudi Arabistan basınından geldi.

Süper Lig'de Fenerbahçe ile şampiyonluk yarışı veren Jorge Jesus'un sözleşmesi mayıs ayında sona erecek.

Portekizli teknik adam geçtiğimiz gün verdiği demeçte, ''şu an için kararını vermedim, mayıs ayı sonunda neler olacağını hep birlikte göreceğiz'' diyerek akıllardaki ayrılık sorularına ucu açık bir cevap vermişti.

BREZİLYA MİLLİ TAKIM İDDİASI HEP GÜNDEMDE

Jorge Jesus'un Fenerbahçe'den ayrılması durumunda yöneteceği ilk takımın Brezilya Milli Takımı olması bekleniyor. Dünya Kupası'nın ardından Tite ile uzun soluklu çalışmasını sonlandıran Brezilya Federasyonu, Jorge Jesus'u takımın başına getirerek yeniden o başarılı günlerine dönmek istiyor.

SUUDİ ARABİSTAN BASININDAN FLAŞ İDDİA

İsmi Flamengo ve Brezilya Milli Takımı ile anılan Jorge Jesus hakkındaki son iddia ise gündeme resmen bomba gibi düştü. Suudi Arabistan basınına göre, Herve Renard'dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için üç aday bulunuyor. Bu adaylardan birisi de Jorge Jesus. Jorge Jesus'un yanı sıra Zinedine Zidan ve Roberto Mancini diğer adaylar arasında.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı Bugün saat 15.55 kritik: Bekarlar evlenecek... Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti