HÜLYA AVŞAR'LA BÖYLE DALGA GEÇTİ: 'JÜRİ YA KULUM'

Sermiyan Midyat, Hülya Avşar'ı eleştirdi: Jürilik yaptığı yetenek yarışmasında birinci bir köpek oldu. Bakalım Altın Portakal'ı bu yıl kim alacak? Jüri, her yerde jüridir!

'BİR DOST' DİYE YAZDI
Hülya Avşar'ın jüri başkanlığını eleştirenler kervanına Sermiyan Midyat da katıldı! Ünlü oyuncu, Avşar'ı Twitter'da inceden inceye dalgaya aldı. Midyat; Avşar kızını 'Yetenek Sizsiniz'de yaptığı jüri üyeliği üzerinden vurdu. Oyuncu söze şu tweet'le başladı: "Allah Hülya Avşar'a 'Jüri ya kulum' dedi. Bir dost!"

AKIL SÜRÇMESİ DEĞİL
Midyat, geçen yılki yetenek yarışmasında birincinin bir köpek olduğuna vurgu yaptı ve ekledi: 'Yetenek Sizsiniz' ve Altın Portakal jürisi aynı: Hülya Avşar! Ne dil, ne de akıl sürçmesi. Yeteneksizseniz alın size portakal! Geçen yıl o yarışmanın birincisi bir köpekti. Bakalım bu yıl Altın Portakal'ı kim alacak? Jüri her yerde jüri!


www.sabah.com.tr




 

Yarın başlıyor uyarı geldi. Meteoroloji açıkladı Ahlaksız komşunun yaptıklarını açıkladı... Esra Ezmeci'nin damacana cevabı kırdı geçirdi Vahşet... Afrodizyak için kartalları öldürüyorlar! İşte Green Card 2025 sorgulama ekranı Doğum sahte miydi? Taşıyıcı anne iddialarına yanıt