Esra Ezmeci'nin damacana cevabı kırdı geçirdi. Erkekler dar pantolon giyen kadına farklı mı bakar? sorusuna bu cevabı verdi

Bir kadın ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye "Erkekler dar pantolon giyen kadına farklı mı bakar" sorusunu sordu. Ezmeci'nin verdiği cevap kırdı geçirdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

*Eşime ilişki sırasında konuş diyorum ama konuşmuyor nasıl ikna edebilirim görün artık bin kez sordum

-Sadece konuş demeyin ayrıca ne konuşmasını istediğiniz detayları da, konuşursa ya da birbirinize fantezilerinizi anlatırsanız ne hissedeceğinizi de söyleyin.

*Erkekler dar pontolon giyen kadına farklı mı bakar?

-Erkekler kendi niyetlerine göre damacanaya bile farklı gözle bakabilir. Niyet insanın içindedir o yüzden çok dekolte gizemi azaltır ama kötü niyetli bakış açısı kişinin kendi niyetiyle ilgilidir.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat!