Doğum sahte miydi? Özlem Öz'den taşıyıcı anne iddialarına yanıt

Sosyal medya fenomeni Tayyar ve Özlem Öz çifti, geçtiğimiz hafta dördüncü çocukları Emir Ege'yi kucağına aldı. 'Tayyargil' olarak isimlendirilen çiftin taşıyıcı anne bulup sahte doğum kurguladıkları iddia edildi. Magazin gündemine bomba gibi düşen o iddialara Özlem Öz yanıt verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Dilan Polat ve Engin Polat'ın tutuklanmasının ardından, pek çok fenomen hakkında soruşturma başlatılmıştı. Haklarında soruşturma başlatılan sosyal medya fenomenleri arasında Tayyar ve Özlem Öz de yer aldı.

Tayyar ve Özlem Öz çifti İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında hakimlik, çiftin şirketlerine kayyım atanmasına karar vermiş, ayrıca güzellik merkezleri mühürlenmişti. 

TAŞIYICI ANNE VE SAHTE DOĞUM İDDİASI

Geçtiğimiz hafta dördün çocuklarını kucaklarına alan Tayyargil çifti hakkında ortaya atılan iddialar herkesi şoke etti.

Bir Instagram hesabı, Özlem Öz'ün cinsiyet seçiminin ardından ilk aylarda düşük yaptığını ve taşıyıcı anne ile bebek sahibi olduğunu öne sürdü. 

İddialara göre Öz, 10 ay önce düşük yaptı, taşıyıcı anneden olan bebek ise 7 aylıkken dünyaya geldi. 

Özlem Öz'ün karnının da detaylıca incelendiği iddialar, sosyal medyada gündem oldu. 

O İDDİALARA YANIT VERDİ

Özlem Öz ise iddialar karşısında ilk önce sessiz kalsa da bir süre sonra sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Tüm haberlerin tıklanma uğruna olduğunu söyleyen Özlem Öz "Kızlarımızı ve oğlumuzu martılar getirdi" dedi.  

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat! Yeni yapılandırma kanunu bekleniyor