Green Card başvuru sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 2025 sorgulama ekranı

Green Card 2025 başvuru sonuçlarına ilişkin heyecanlı bekleyiş sona erdi ve Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşama ve çalışma hakkı kazanmak için binlerce adayın başvurduğu çekiliş sonuçları online platform üzerinden açıklandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Her yıl binlerce vatandaşın yoğun ilgiyle başvurduğu Green Card sonuçları, daha önceden bildirildiği gibi 4 Mayıs Cumartesi günü online sistem üzerinden ilan edildi. Adaylar, karşılarını çıkan formu doldurarak kişisel sonuçlarını görüntüleyebilecek.

GREEN CARD SONUÇLARI NASIL ÖĞRENİLİR?

Yapılan açıklamada; "

Green Card kura çekiliş sonuçları Türkiye saati ile 19:00'da açıklandı. Green Card başvuru sonuçları https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden görüntülenebilecek. Teyit numarası kullanarak sonuçlar öğrenilebilecek.

Green Card başvuru sonuçlarına https://www.dvlottery.state.gov/ adresinden ulaşmak mümkün.

Çıkan sayfada “uyarı” bulunmaktadır. Uyarı ise sonraki sayfa için “onay numarası, soyadı ve doğum tarihi”nin eksisiz bir şekilde doldurulmasını istemektedir.

Katılımcı durumunu çevrimiçi kontrol etmek için lütfen Katılımcının Onay Numarasını, Soyadı/Soyadı ve Doğum Yılı bilgilerini aldığınızdan emin olun.  Continue linkine basıldıktan sonra yeni bir link açılacaktır.

ONAY NUMARASI NEDİR?

Sonuçlarınızı kontrol edebilmek için elinizde CONFIRMATION (ONAY) numarası bulunması gerekmektedir. Confirmation numarasına sahip olan katılımcılar https://dvprogram.state.gov/ESC adresinden sonuçları kontrol edebilirler.
Onay numaranızı öğrenmek için öncelikle resmi Green Card Başvurusu Doğrulama Sayfası'na erişim sağlayın.

Doğrulama için vize programı yılını seçin. Ardından soyadınız, adınız, doğum tarihiniz, e-posta adresiniz gibi bilgilerin istendiği formu eksiksiz doldurun.

Girmiş olduğunuz bilgilerde eksiklik veya yanlışlık yoksa karşınıza onay (Confirmation number) gelecektir.

Altın için üstüne basa basa uyardı: Sakın ha... Marmaray'ın Ayrılık Çeşmesi durağında intihar Devlet Bahçeli'yi kızdıracak açıklama geldi Güvenliğe saldırmıştı, 23 yıl hapsi istendi Akaryakıt fiyatları güncellendi: Çifte zam geldi! Altın gidişatı yön değiştirdi: Aman dikkat!