Güzel oyuncuya iki başrol teklifi!

Melisa Döngel, yapımcıların yakın markajında.

Ekranların en yeni yüzlerinden, yeteneği ve güzelliğiyle de ön plana çıkan 19 yaşındaki genç oyuncu Melisa Döngel yapımcıların yakın markajında.



FOX'un 'Bizim Hikaye' dizisinde 'Deniz' karakterine hayat veren genç oyuncu, 2019 yazında planlanan 2 ayrı sinema filmi için başrol teklifi aldı. Henüz değerlendirme aşamasında olan güzel oyuncu şimdiden bu yoğun ilgiden çok memnun.





Henüz çok genç olmasına karşın kendi masalını yaratacak kadar da iddialı. Güzel bir kariyer yolculuğu izleyen Melisa Döngel, sadece ekranla sınırlı kalmayıp ileride psikoloji eğitimi de almayı istiyor.





Melisa Döngel kimdir?



Melisa Döngel, 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde Temel Oyunculuk Eğitimi almıştır. Sonra Hilal Saral’ın kamera önü eğitimine katılmıştır. İlk projesi olan “Elif” dizisinde Süreyya karakterini canlandırmıştır.






Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi