Fenerbahçe'de iki veda birden. İsmail Kartal'ın kolu kanadı kırıldı, en güvendiği isimler ayrılıyor

İsmail Kartal'ın bu sezon vazgeçemediği iki isim Edin Dzeko ve Jayden Oosterwolde sezon sonunda Fenerbahçe'ye veda etmeye hazırlanıyor. Jorge Jesus'un yönettiği Al-Hilal, Edin Dzeko için astronomik bir maaş teklif ederken; Jayden Oosterwolde için de Fransız devi Marsilya devreye girdi.

Şampiyonluk yarışında ezeli rakibi Galatasaray ile kıyasıya bir mücadele veren Fenerbahçe bir yandan da gelecek sezonun kadrosunu planlıyor.

İsmail Kartal yönetiminde bu sezon Fenerbahçe'nin başarısında kilit rol oynayan Edin Dzeko ve Jayden Oosterwolde için gelen teklifler sarı-lacivertli kulübün aklını bir hayli karıştırdı. 38 yaşında olmasına rağmen şu anda 18 golle Trendyol Süper Lig'de gol krallığı yarışında zirvede bulunan Edin Dzeko için sarı-lacivertli kulübün eski teknik direktörü Jorge Jesus devreye girdi.

Al-Hilal'in başında olan Jorge Jesus, Edin Dzeko'nun kesinlikle takıma katılmasını isterken Suudi Kulübü'nün Edin Dzeko için 11 milyon Euro maaşı gözden çıkardığı belirtildi. Kariyerinin son dönemlerini yaşayan Edin Dzeko'nun da bu teklife sıcak baktığı iddia edildi.

JAYDEN OOSTERWOLDE İÇİN 10 MİLYON EURO

Sezon başında en çok tartışılan isimlerden olmasına rağmen performansıyla Avrupa ekiplerini peşine takan Jayden Oosterwolde'nin son talibi ise Marsilya oldu. Yeniden eski günlerine dönmek isteyen Marsilya, Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Jayden Oosterwolde için 10 milyon Euro önerdi.

Fransız basınında yer alan habere göre, Fenerbahçe'nin teklifi kabul etmediği ve Jayden Oosterwolde için 15 milyon Euro istediği kaydedildi.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı Bugün saat 15.55 kritik: Bekarlar evlenecek... 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti