Emekli olacaklar dikkat! e-Devlet'te değişiklik yapıldı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu. Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanmasını isteyenler...

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan sosyal medya hesabından çok önemli açıklamalarda bulundu. Aylık bağlanması müracaatında bulunanlar aman dikkat, e-devlet üzerinde flaş değişiklik yapıldığını duyurdu.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalıların, "3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini" e-Devlet'ten verebileceğini bildirdi.

Işıkhan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Yurt dışı borçlanması yaparak aylık bağlanması müracaatında bulunan sigortalılarımızın işlemlerini kolaylaştırmak için bir yeniliği e-Devlet üzerinden hayata geçiriyoruz. Müracaatta bulunan vatandaşlarımız Gelir/Aylık/Ödenek Talep Belgesine ek olarak sunulması gereken '3201 Sayılı Kanuna Göre Aylık Talebinde Bulunanlara Mahsus Beyan ve Taahhüt Belgesini' artık e-Devlet üzerinden verebilecek."

İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek Benzin ve motorine zam geliyor