'Emanet' dizisinin setinde neler oluyor?

Dizinin setinde ilginç bir iddia ortaya atıldı.

Fox TV'de yayınlanacak 'Emanet' dizisinin çekimlerinin yapıldığı Kapadokya'daki Meryem Ana Kilisesi'nin kirişlerinin dizi ekibince söküldüğü iddia edildi.





Konuyla ilgili suç duyurusunda bulunan Kapadokya Kültür Tarih Koruma ve Araştırma Derneği Başkanı Mükremin Toprak, kiliseyi ayakta tutan iki metal kirişin dizi çekimlerinde kameranın rahat hareket etmesi ya da görüntü nedeniyle söküldüğünü belirtti.





Toprak konuyla ilgili yaptığı açıklamada; "Bu metal kirişler sayesinde kilise ayakta kalıyor. Kesilmesi için de elektrikli aletler lazım. Dışarıdan birinin gelip kesmesi mümkün değil. Zaten maddi bir getirisi de yok. Şu anda en ufak bir sarsıntıda kilise yıkılma tehlikesi ile karşı karşıya. Dizi ekibi ziyaretime gelip kendilerinin sökmediğini ancak kirişleri yerine takacaklarını söylediler" dedi. (Bianet)


Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi