DMAX'ten yeni program! Ne zaman başlıyor?

Allen Haff ve Tom Jones terk edilmiş depolardaki gizli hazinelerin peşinde. Depolarda unutulmuş birbirinden değerli eşyalar için açık arttırmaya katılacak ikili başka koleksiyoncularla da yarışacak.

Allen Haff ve Tom Jones terk edilmiş depolardaki gizli hazinelerin peşinde. Depolarda unutulmuş birbirinden değerli eşyalar için açık arttırmaya katılacak ikili başka koleksiyoncularla da yarışacak. Antika Avcıları, 6 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün 20.55’te DMAX’te.

Antika düşkünleri ekran başına! Amerika’nın terkedilmiş depolarındaki gizli hazinelerini keşfediyoruz. Allen Haff ve Ton Jones, şehir şehir gezerek depolarda unutulmuş eşyalar için açık arttırmaya katılacak. İkili, nadide eşyaları bulup onlar üzerinden para kazanmak amacıyla antikaları özenle parlatacak.

Antika Avcıları, 6 Nisan’dan itibaren hafta içi her gün 20.55’te DMAX’te.

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun oğlu ölümden döndü İşte Green Card 2025 sorgulama ekranı Alex de Souza, Antalyaspor'un başına geçiyor İstanbul'da hava ne zaman ısınacak? Brezilya'da sel felaketi, can kaybı artıyor Önce makam arabası şimdi yemek listesi