Bu iş artık tamam. Fenerbahçe Beko ezeli rakibinin yıldızını bedavaya ikna etti

2018 yılından bu yana Anadolu Efes forması giyen ve gösterdiği performansla kulübün efsaneleri arasında yer alan Shane Larkin için Fenerbahçe Beko iddiası ortaya atıldı. Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Shane Larkin'e teklif götürme kararı aldı.

2018-2019 sezonunda Anadolu Efes'e imza atan ve lacivertli-beyazlı kulüple büyük başarılara imza atan Shane Larkin'in geleceği hakkında ortaya atılan Fenerbahçe Beko iddiası basketbol dünyasını bir anda karıştırdı.

Anadolu Efes ile sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Shane Larkin kulübüyle henüz masaya oturmamışken, Fenerbahçe Beko'dan sürpriz bir atak geldi. Anadolu Efes'ten yıllık 4 milyon Dolar kazanan Shane Larkin için Fenerbahçe Beko 6 milyon Dolar civarında yıldız oyuncuya bir teklif iletti. Fenerbahçe Beko, Shane Larkin'i transfer ederse herhangi bir ücret ödemeyecek.

Fenerbahçe Beko'ya kararını sezon sonunda ileteceğini ve şu anda Anadolu Efes ile Euroleague'de play-off vizesi almak istediğini belirten Shane Larkin'in kararı herkes tarafından şimdiden merak edilmeye başlandı.

Euroleague'de 31 maça çıkan Shane Larkin; 17 sayı, 5.2 asist ve 3 ribaunt ortalamaları ile oynadı.

Galatasaray kilidi ikinci yarıda açtı Bugün saat 15.55 kritik: Bekarlar evlenecek... İsmail Kartal'dan derbi öncesi Çağlar kararı 2 gün 2 gece süren düğün: 1 milyonluk takı Arda Turan, Manuel Lanzini'nin peşine düştü İlhan Mansız baba oldu! Koyduğu isim tepki çekti