Brezilya'da 5 doz koronavirüs aşısı olan bir kişi 6'ncıda yakalandı

Tüm dünyada aşılama çalışmaları hızla sürerken Brezilya'da 5 kez aşılanmış bir kişi, 6'ıncı dozu yaptırmaya çalışırken yakalandı. 10 hafta içinde 2 Coronavac, 1 AstraZeneca ve 2 doz da Pfizer/BioNTech aşısı olan şahısın elektronik sistemin arızalanmasından yararlandığı ortaya çıktı.

Yeni tip korona virüs salgını ile mücadele kapsamında aşılamalar dünya genelinde hız kesmeden devam ederken, Brezilya'da bir şahsa 5 kez aşı yapıldığı ortaya çıktı. 12 Mayıs ve 21 Temmuz tarihleri arasında 2 Coronavac, 1 AstraZeneca ve 2 doz da Pfizer/BioNTech aşısı olmak üzere 5 kez aşılanan Brezilyalı, 16 Ağustos'ta 6'ncı dozu yaptırmaya çalıştığı sırada yakalandı.

Şahsın fazladan aşı yaptırabilmek için elektronik sistemin arızalanmasından yararlandığı ve 3 farklı sağlık ocağına gittiği öne sürüldü.

Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Roma, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine katıyor İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek