Böyle soru ne görüldü ne duyuldu. Seks sırasında yaptığı şoke etti Esra Ezmeci ise doktora havale etti

Sosyal medya üzerinden kadın ve erkeklerden kendisine gelen sorulara yer veren, itiraflara cevap veren ünlü psikolog Esra Ezmeci'ye bir kadının kocası hakkında sorduğu soru olay oldu. Esra Ezmeci de ne yapacağını şaşırdı ve onu doktora yönlendirdi.

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

*Kocam beni her aldattığında 50 bin lira para veriyor yine aldattı daha fazla istedim olmaz dedi..

-Eşiniz her sizi aldattığında nasılsa parasını verir affettiririm kendimi diye düşünüyor belli ki... Bu artık duygusal bir ilişkiden ziyade ticari bir ilişkiye dönüşmüş. Bence aldatma ücretine zam yapmaktan daha farklı düşünürseniz daha doğru olacaktır.

*Kocam her gece cinsel organını boyuyor her cinsellikte başka renk. Ne desem vazgeçmiyor.

-Bu bir takıntı ya da fetişistlik olabilir. Burada siz ona bunun nedenini açıkça sorun. Sonrasında devam ederse, farklı davranışları devam ederse bir psikiyatristten destek almaya teşvik edin.

İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış WhatsApp'tan 'gizli erişim' açıklaması Ayrılık acısına son! Yapay zeka silecek Benzin ve motorine zam geliyor