Başakşehir 2-0 Fenerbahçe MAÇ ÖZETİ İZLE

Süper Lig'in 5. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Başakşehir'e 2-0 mağlup oldu. Başakşehir ligde ilk kez kazandı ve puanını 3 yaptı. Fenerbahçe ilk kez kaybetti, 10 puanda kaldı.

Başakşehir'e galibiyeti getiren golleri 16'da Okaka ve 90'da Gulbrandsen kaydetti. Vitor Pereira yönetimindeki sarı-lacivertliler bu sezonki ilk mağlubiyetini, Aykut Kocaman yönetimindeki Başakşehir ise ilk galibiyetini aldı.

Ev sahibi ekip, 16’ncı dakikada Okaka ve 90’ıncı dakikada Gulbrandsen’in kaydettiği gollerle sarı-lacivertli ekibi 2-0 mağlup etti.

Fenerbahçe, Süper Lig’de 2021-22 sezonunun ilk haftasında Adana Demirspor’u 1-0, 2'nci haftasında Antalyaspor’u 2-0, 3'üncü haftasında ise Altay’ı 2-0 mağlup etti.

Sarı-lacivertliler, ligin 4'üncü haftasında oynanan Demir Grup Sivasspor karşılaşmasından ise sahadan 1-1 eşitlikle ayrıldı. Ligde geride kalan 4 haftada puan kaybı yaşamayan Fenerbahçe, 5'inci haftada Medipol Başakşehir engeline takıldı. Başakşehir, sahadan 2-0 galip ayrılırken Fenerbahçe bu sezon ilk mağlubiyetini yaşamış oldu. 

MAÇ ÖZETİNİ BU SAYFADAN İZLEYEBİLİRSİNİZ

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi West Ham United, Semih Kılıçsoy için geliyor Beşiktaş'ta gündem yine Şenol Güneş Benzin ve motorine zam geliyor