Athena Gökhan O Ses Türkiye'de yok!

Gökhan Özoğuz, TV8'in sevilen yarışmasında ayrıldı.

Gökhan Özoğuz, TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri görevinden ayrıldığını açıkladı.



TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye, yeni sezona büyük değişikliklerle girmeye hazırlanıyor. Jüri üyeliklerini Hadise, Murat Boz, Yıldız Tilbe ve Gökhan Özoğuz'un yaptığı O Ses Türkiye yarışmasının kadrosuna geçtiğimiz günlerde Beyazıt Öztürk katıldı.



Athena Gökhan veda etti



Beyazıt Öztürk transferiyle kadrosunu güçlendiren O Ses Türkiye yarışmasından bu defa da flaş bir ayrılık haberi geldi. Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, O Ses Türkiye yarışmasındaki jüri üyeliğinden ayrıldı. Özoğuz, yazılı bir açıklama yaparak ayrılığıyla ilgili şunları söyledi:



"Beni çok heyecanlandıran bir proje ile eş zamanlı olarak başlayacak yeni albümün kayıtları ve en önemlisi sizlerle konserlerde daha çok buluşabilmek için bu sene, 5 yıl boyunca keyifle yaptığım O Ses Türkiye’de yer almayacağım. Başta Acun ve Esat olmak üzere tüm Acun Medya ekibine, jürideki arkadaşlarıma ve bana 5 yıl boyunca müzikal olarak büyük deneyim yaşatan yarışmacı dostlarıma teşekkür ediyorum."


Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi