Apple kullanıcılarını sinirlendiren güncelleme. Güncellenen yazılım sonrası bazı iPhone‘lar Wi-Fi'ye bağlanamadı

Apple, iPhone'ların işletim sistemi iOS için sürekli olarak yeni güncellemeler üzerinde çalışıyor. Son olarak, şirket geçtiğimiz günlerde iOS'un 17.4.1 sürümünü kullanıcılara sundu. Bu güncelleme, bir dizi yenilik ve hata düzeltmeleri içeriyor ancak bazı kullanıcılar beklenmedik sorunlarla karşılaştı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Apple‘ın iPhone‘lar için yayınladığı her yeni güncelleme, genel olarak önemli yenilikler ve hata düzeltmeleri getirir. Böylelikle sistem uyumluluğu artar ve bu da kullanıcı deneyimini etkiler. Ancak son çıkan güncelleme, kullanıcı deneyimini pek de olumlu etkilemedi gibi görünüyor.

shifdelete.net'eki habre göre Apple‘ın resmi destek forumu üzerinden iOS 17.4.1 güncellemesini yaptıktan sonra Wi-Fi ağına bağlanma konusunda sorun yaşandığına dair şikayetler gelmeye başladı. Kullanıcılar tarafından yapılan geri dönüşlere göre ağ bağlantısının sürekli koptuğu söyleniyor.

Bu sorunun model fark etmeksizin son güncellemeyi alan tüm iPhone‘larda yaşandığı görülüyor. Tabii herhangi bir problemle karşı karşıya kalmadığını söyleyen kullanıcılar da var. Bu bağlamda bu sorundan yalnızca bazı kişiler müzdarip.

Apple’dan iPhone kullanıcıları tarafından açılan şikayet konularına henüz bir geri dönüş gelmiş değil. Şirketin yakın zamanda yeni bir güncelleme yayınlaması ve Wi-Fi bağlanmaması sorununun çözüme kavuşturulması bekleniyor.

Sürücülere müjde geldi: Akaryakıta indirim Hasan Arat, Salih Özcan transferini bitirdi Meğer çözümü bu kadar basitmiş İrfan Can Kahveci hakkında bomba transfer iddiası Roma, Kerem Aktürkoğlu'nu renklerine katıyor İsmail Kartal'ın yerine en büyük aday Mourinho