AK Partili Şamil Tayyar'dan yüzde 50+1 çıkışı: "Cumhurbaşkanımıza kurulmuş bir tuzak"

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, yüzde 50+1'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmuş bir tuzak olduğunu öne sürdü.

AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, yüzde 50+1 tartışmaları ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi ve yüzde 50+1 tartışması gündemdeki yerini koruyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis'teki grup toplantısında konuyla ilgili, "Yüzde 50 +1 oyla cumhurbaşkanı seçilmesi çoğulcu demokrasinin dünyaya örnek olacak şeklidir." ifadelerini kullandı.

 "CUMHURBAŞKANIMIZA VE SİSTEME KURULAN TUZAK"

Öte yandan AK Parti MKYK Üyesi Şamil Tayyar, Twitter hesabından yaptığı açıklamada yüzde 50+1'in Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a kurulmuş bir tuzak olduğunu öne sürdü.

Tayyar şunları söyledi:

"Geçmişte karşı çıkmış, ağır eleştirilere muhatap olmuş biri olarak söz hakkım var. 50+1, Cumhurbaşkanımıza ve sisteme kurulan tuzaktı. Düzeltilebilirdi, vakti geçti. Yeni tartışma, seçimle ilişkilendirilir. Kazanmaya odaklanmalı, kazanınca biz değiştirmeliyiz."

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi