63 yaşındaki kadının bakirelik sorusu olay oldu! Esra Ezmeci bu cevabı verdi

Instagram üzerinden kendisine gelen sorulara ve itiraflara yanıt veren ünlü psikolog Esra Ezmeci'yi iki kadın sorusu olay oldu. Kadınlardan biri erkek arkadaşının yaptığı ahlaksız teklifi açıklarken, bir diğer kadının bakirelik sorusu ise olay oldu Ezmeci bu cevabı verdi.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi

Ünlü psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya hesabından, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinin özel hayatları hakkında gelen soruları yanıtlayan Ezmeci, yine çok konuşulacak paylaşımlarda bulundu.

Kitaplarında verdiği tavsiyelerle bilinen Ezmeci, son dönemlerde sosyal medyada da geniş kitlelere hitap ederek popülarite yakalamayı başardı. Kadın takipçilerinden gelen itiraflar ve sorular beyin yakarken "Bu kadar da olmaz yorumları" beraberinde geliyor.

*Ben bir kadınım beni sevdiğini söyleyen adam bana 2. erkekle grup teklif etti nasıl davranmalıyım?

-O adam sizi gerçekten sevse böyle bir şey teklif etmez, bırakın teklifi böyle bir şey düşünmez bile.

*63 yaşındayım bakireyim diye erkekler benden kaçıyor evlenmeden istemiyorum.

-Bu sizin tercihiniz ve hayattaki isteğiniz buysa buna saygı duyan biriyle birlikte olmanız gerekiyor.  Sadece burada zamanı da çok kaçırmamaya çalışın. Zaman en kıymetli şey çünkü.

Klozote peçete serenler yandı! Zararı varmış Mıknatıs gibi çekip kendi içine hapsediyor! Bu burçlara para kene gibi yapışacak! İstedikleri her şey gerçekleşecek! İşte o burçlar Okan Buruk, Trabzonspor'un yıldızına kanca taktı Fenerbahçe'nin Savic aşkı yeniden alevlendi