STAR TV DİZİLERİNİN YURTDIŞI PAZARLAMASI GLOBAL AGENCY'YE EMANET

© MEDYATAVA-Muhteşem Yüzyıl’ı 2011 yılında 40 ülkeye ulaştıran Global Agency, 28 Şubat-1 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı'nda Star TV'de yayınlanan 4 dizinin lansmanını yapacak.

Google Haberlere Abone ol
STAR TV DİZİLERİNİN YURTDIŞI PAZARLAMASI GLOBAL AGENCY'YE EMANET

2012 yılında ikinci kez gerçekleşecek olan Discop İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı, 28 Şubat ve 1 Mart tarihleri arasında, İstanbul Ceylan Intercontinental Oteli’nde gerçekleştiriliyor. Basic Lead’in, 1991’den beri Budapeşte’de ve 2009’dan beri Afrika’da her yıl düzenlediği DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı; Türkiye, Orta Doğu ve Merkezi Asya’nın en önemli TV yayıncılarını, yapım ve dağıtım şirketlerini, portföyünde film, hazır program paketleri, formatlar ve paket TV kanalları bulunan, 120’den fazla uluslararası içerik sağlayıcısını İstanbul’da bir araya getiriyor.


 


Fuarın ev sahipliğini geçtiğimiz sene olduğu gibi bu sene de Global Agency üstlenecek. Firma fuarda Star TV’nin dizilerini ve portföyündeki 40’tan fazla projeyi tüm dünya kanallarına sunacak.


 


İlk kez bir Türk TV kanalının distribütörü olan Global Agency, Star TV ile yaptığı anlaşma sonucu İffet, Behzat Ç., Kalbim 4 Mevsim ve Firar dizilerini dünya kanallarına sunmaya hazırlanıyor. Muhteşem Yüzyıl’ı 2011 yılında Rusya’dan Dubai’ye kadar 40 ülkeye ulaştıran ve tüm dünyada fenomen haline gelmesini sağlayan İzzet Pinto ve ekibi, bu sene Star TV dizilerinin yanı sıra TİMS Productions’ın iddialı dizisi Suskunlar’ı da henüz yayına girmeden fuar kapsamında tanıtmaya başlayacak.


 


Global Agency 2012 DISCOP İstanbul Televizyon Yayıncılığı Fuarı’nda ‘Bana Herşey Yakışır’, ‘Gelinim Olur musun?’, ‘Eski Eşim Nikah Şahidim’ ve ‘Paparazi Akademi’ gibi tüm dünyaya açılan formatlarının yanı sıra ‘1001 Gece’, ‘Başka Dilde Aşk’ gibi dizi ve film projelerini de dünya ile buluşturmaya devam edecek.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin