Sinemadan sonra Fox TV izleyicisiyle buluşacak

Özcan Deniz ve Yasemin Allen'in başrollerini paylaştığı film TV'de ilk kez ekrana geliyor.

Google Haberlere Abone ol
Sinemadan sonra Fox TV izleyicisiyle buluşacak

Yapımı Avşar Film ile DNZ Film ortaklığında gerçekleştirilen ve geçen sene vizyona giren 'Su ve Ateş' filmi TV'de ilk kez Fox TV ekranlarında yayınlanacak.



Başrollerinde; Özcan Deniz, Yasemin Allen, Kaan Çakır, Pelin Akil ve Barış Yalçın'ın rol aldığı film 4 Kasım Salı akşamı saat 20:00'de Fox TV ekranlarında olacak.



Filmin konusu da şu şekilde:



Dil eğitimi için Londra'ya giden ve eğitimi bittikten sonra da orada yaşamaya devam eden Yağmur (Yasemin Allen), Kemal'le (Özcan Deniz) tesadüf eseri bir uçakta karşılaşır ve tesadüfler peşlerini bırakmaz. Yağmur, çok az tanıdığı ve gizemli bir yönü olduğuna inandığ Kemal'e aşık olmuştur ve aralarında bir ilişki başlar. Hayatına giren diğer adamlardan farklı olan Kemal'in ise Yağmur'dan sakladığı çok büyük sırlar vardır. Londra'da rüya gibi günler geçiren çiftin, bugünleri kısa sürede geride kalacaktır.



Asıl adı Haşmet olan Kemal, büyük bir aşiret hesaplaşması ve kan davasının içerisindedir. İki aşiretin, kanı karşılıklı olarak durdurması da tamemen Haşmet'e bağlıdır. Yağmur'u da içine sürükleyecek karanlık olaylar ise kapıdadır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin