SİNEM KOBAL, ARDA TURAN'LA İLİŞKİSİNİ ANLATTI

Cumartesi günü Cengiz Semercioğlu’nun sunumuyla Full Ekran programına konuk olan Sinem Kobal son haftalarda futbolcu sevgilisi Arda Turan’la ilgili hakkında çıkan haberlere tepkisini dile getirdi.

Google Haberlere Abone ol
SİNEM KOBAL, ARDA TURAN'LA İLİŞKİSİNİ ANLATTI

 


“Aslında Arda’yla ilişkimin ilgi görmesi çok normal bir şey, buna çok saygı duyuyorum. Zaten hiçbir zaman kameradan, gazetecilerden kaçmadım. Sonuçta insanlar için bir iş yapıyoruz ve insanların sizi merak etme ve eleştirmeleri için her türlü açık kapı bırakırsınız. Ama bu sizin karakterinize yönelik olmamalı. Gerçek anlamda sizi ve ailenizi incitecek olmamalı. Çünkü o televizyonu senin ailen, arkadaşların, annen, baban izliyor. Ben 22 yaşındayım ve bu kadar acımasız olununca gerçekten canım yanıyor. Ondan sonra da daha içine kapanık ve daha sessiz oluyorsun. Oysa ki her şeyde biraz daha saygılı olunması gerektiğini düşünüyorum.””


 


“Arda benim rahatsız olabileceğim bir insan değil, gurur duyulacak bir insan. Yaşı, konumu, karakteri, işi ve her şeyi bir kenara bırakacak olursak kişiliğiyle gerçekten gurur duyulacak bir insan. O yüzden asla bir rahatsızlığım olamaz. Ama bunun bir çizgisi olması lazım. O çizgi aşıldığında can yakar. Ne yazık ki son bir senedir hiç doğru olmayan şeyler okuyorum, o yüzden bunlar üzücü ve can yakıcı.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin