O dizi daha yayınlanmadan kanal değiştirdi!

Önce ismi, sonra da kanalı değişti...

Google Haberlere Abone ol
O dizi daha yayınlanmadan kanal değiştirdi!

İlk adı "Meryem" olan "Bir Kırık Aşk Hikayesi" dizisinin çekimleri devam ediyor. Dizinin FOX'ta ekrana geleceği konuşuluyordu. Ancak son dakika gelen haberlere göre yayıncı kanal değişti.



Usta yönetmen Mustafa Şevki Doğan'ın 3 bölümünü çekip tamamladığı dizi, yakında Kanal D'de ekrana gelecek. Dizinin başrol karakteri Meryem Akça için önce Hazal Kaya'nın adı geçse de rol daha sonra "Karagül" ve ekran ömrü kısa süren "Altınsoylar"da başrol oynayan genç yıldız Ayça Ayçin Turan'ın olmuştu. Turan'ın partneri rolü ise son olarak "Tatlı İntikam" dizisindeki performansıyla beğeni toplayan Furkan Andıç'a gitmişti.



 Avşar Film'in patronu Şükrü Avşar'la sözleşmesi olan Ayça Ayçin Turan, ünlü yapımcıdan izin aldıktan sonra projeye dahil olmuştu. Senaryosunu Emre Özdür ve Başar Başarır'ın kaleme aldığı başroldeki Meryem Akça karakteri 28 yaşında, otoyol gişelerinde çalışan ve babasıyla yaşayan yaşadığı semtte çok sevilen, merhametli bir kız olarak karşımıza çıkacak. Sevdiği adam savcı Oktay'la yaşamını birleştirme planları yaparken onun yaptığı trafik kazasını üstlenmesi Meryem'in saf ve temiz dünyasını tepetaklak yapacak. Bir anda adı katile çıkacak ve kendisini olmadık belaların içinde bulacak. Dramatik hikayesi okuyanlardan tam not alan dizinin önemli karakterlerinden birini Serenay Aktaş canlandırıyor.



 



BİRSEN ALTUNTAŞ

birsenaltuntas76@gmail.com


 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin