MEHMET ALİ ERBİL NEDEN OKUL YAPTIRAMADI?

Babası adına okul yaptırmak isteyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil bu hayalini neden gerçekleştiremediğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
MEHMET ALİ ERBİL NEDEN OKUL YAPTIRAMADI?

Mehmet Ali Erbil, babası adına yaptırmak istediği okul projesini hayata geçiremediği için üzgün: O dönemde büyük bir mali kriz yaşanıyordu. Kriz beni de etkiledi. Bakanlık da 'bu iş gönül işi' deyip beni affetti.


Babası, tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil adına okul yaptırmak için protokol imzalayan Mehmet Ali Erbil, okulu yaptırmadığı için 723 bin TL cezaya mahkum edildi. Ancak devlet tarafından affedilen ünlü şovmenin sayesinde 25 kişinin de aftan yararlandı.


MİLLETİME SAYGILIYIM
Türkiye'de o dönemde büyük bir mali kriz yaşandığını söyleyen Erbil, babası adına yaptırmak istediği okul projesini gerçekleştiremediği için çok üzüldüğünü söyledi. Erbil, 'Ben her zaman vatanıma ve milletime saygılı olmaya çalıştım. Bu iş gönül işi. Söz konusu dönemde ülkede büyük bir kriz baş gösterdi. Fabrikalar, holdingler kapandı, binlerce insan işsiz kaldı. Eğlence sektöründe çalışan bir insan olarak biz de bu krizden etkilendik. Yanımda çalışan onlarca kişi, bakmakla yükümlü olduğum insanlar vardı. Bu nedenle Milli Eğitim Bakanı'yla görüştüm. Onlar bu işin gönül işi olduğuna karar verdiler' dedi. (Akşam)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin