L-Manyak, 'Manyak' oldu. Kadroda hangi sürpriz isimler var?

Aylık mizah dergisinin isminde, içeriğinde ve kadrosunda yenilikler yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
L-Manyak, 'Manyak' oldu. Kadroda hangi sürpriz isimler var?

Aylık mizah dergisi L-Manyak, içeriğiyle ve kadrosuyla yenilendi. Adı ise Manyak olarak değişti. Ocak ayında ilk sayısı yayınlanan derginin kadrosunda şu isimler var:  



Deniz Seki, Atilla Taş, Gupse Özay, Aziz Kedi, Pelin Batu, Atilla Atalay, Gonca Vuslateri, Can Barslan, Feyyaz Yiğit, Halil Sezai, Nazan Öncel, Mesud Ata, Karolin Fişekçi, Ozan Önen, MemCoş, Suat Özkan, Atilla, Nazan Öncel, Erhan Candan, Uzay Çöpü, Tolga Hırsova, Behiç Pek, Metin Fidan.



'Manyak'ın editörü Bahadır Boysal, dergiyle ilgili şunları söyledi:



"Dergimizin kapağına not düştüğümüz gibi 'Tanıdıkça seveceksiniz'. Herkesin kendinden bir şeyler bulabileceği çizgili bir metropol, şehir dergisi olsun diye niyetlendik. 



Atom dergisi bir efsaneydi. O zamanlar gençtik, kıpır kıpırdık. Şimdi yeniden o enerjiyi hissediyoruz. Tabii eskiden hanzo ve cinsiyetçiydi bir mizah vardı çokça. Ama biz değiştik, dünya değişti. Sert, seksist üslubumuz kayboldu, eridi zaman içinde. Güzel de oldu.



Manyak'ın ilk sayısında eski Atom ekibinden Tolga Hırsova var. Uzay Çöpü çok sağlam bir bilek, sanatçı. Sıdıka'nın yazarı Atilla Atalay yeni filmi Manda Yuvası'nın çekim öyküsünü yazdı. Behiç Pek her zaman olduğu gibi çok komik. Mesud Ata, Perihan Mağden'le son zamanların en keyifli röportajlarından birini yaptı. Feyyaz Yiğit, komik bulduğum biriydi, yazılarıyla bizimle birlikte o da. Aziz Kedi de öyle. Karolin Fişekçi, heykellerin Türkiye'deki cinsel çağrışımları üzerine güzel bir yazı yazdı. Atilla Taş ve Deniz Seki sürprizleri var. Gelecek sayılarda başka sürprizlerimiz de olacak."



İşte, Manyak'ın ilk sayı kapağı:



L-Manyak, 'Manyak' oldu. Kadroda hangi sürpriz isimler var?



 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin