KIVANÇ TATLITUĞ'DAN AHMET KAYA ŞARKISI

Tatlıtuğ, önceki gece Dilara Endican’ın Kanaltürk’teki “İster Dinle, İster Seyret” programına konuk oldu.

Google Haberlere Abone ol
KIVANÇ TATLITUĞ'DAN AHMET KAYA ŞARKISI

KIVANÇ TATLITUĞ'DAN AHMET KAYA ŞARKISI



Başrolünü oynadığı “Gümüş”, “Menekşe ile Halil” dizileriyle Ortadoğu ve Balkanlarda Türkiye’de olduğu kadar şöhret sahibi olan Kıvanç Tatlıtuğ’un Ahmet Kaya hayranı olduğu ortaya çıktı.


Tatlıtuğ, önceki gece yakın arkadaşı “Samanyolu” dizisinin avukat Ali’si Kıvanç Kasabalı’yla birlikte Dilara Endican’ın Kanaltürk’teki “İster Dinle, İster Seyret” programına konuk oldu.
Herkes Tatlıtuğ’un sadece sohbet edeceğini sanarken ünlü oyuncu stüdyoya gelen Ufuk Coşkun’un sazı eşliğinde iki Ahmet Kaya şarkısını birden okudu ve başta Kasabalı olmak üzere ekran başındakileri sesinin güzelliğiyle şaşırttı. Kaya’nın “Yağmur Gözlüm” ve “Penceresiz Kaldım Annem” şarkılarını kusursuz okuyan Tatlıtuğ’un performansını gören Kasabalı, arkadaşına övgüler yağdırdı ve “Bu yönünü ilk kez ben de burada görüyorum” dedi. Tatlıtuğ, şarkı söylemeyi sevdiğini ancak albüm çıkarma gibi bir isteğinin olmadığını söyledi.


videoyu izlemek için: http://www.milliyet.com.tr/behlul-den-ahmet-kayasarkisi/yasam/sondakika/18.01.2010/1187092/?ver=60



 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin