ESKİ EŞ DE NAFAKANIN KESİLMESİNDEN KORKUYOR

Okan Bayülgen’i dövmek istediğini açıklayan Zaman Gazetesi yazarı Prof. Dr. Mümtaz’er Türköne’nin eski eşi Doç. Dr. Mualla Kavuncu, yaptığı açıklamalara eski eşinin sinirlendiğini nafakayı kesmesinden korkutuğunu söyledi...

Google Haberlere Abone ol
ESKİ EŞ DE NAFAKANIN KESİLMESİNDEN KORKUYOR

Son olarak Okan Bayülgen’i dövmek istediğini açıklayan Mümtaz’er Türköne’nin eski eşi Doç. Dr. Mualla Kavuncu’ya "Ben de dayağını yedim" iddialarını sorduk.



İddiasının arkasında duran Kavuncu, en büyük korkusunun, eski eşinin 3 çocuğuna ödediği nafakayı kesmesi olduğunu ekledi. Sosyolog Doç. Dr. Mualla Kavuncu, Zaman Gazetesi yazarı Mümtaz’er Türköne’nin eski eşi. Türköne, öğrencisi ve ikinci eşi AKP Milletvekili Özlem Türköne’nin seçim öncesi Okan Bayülgen’le tartışmasından aylar sonra, "Bayülgen’i rastladığım yerde döverim" diye efelenince gündeme geldi. Mualla Kavuncu, 11 yıl önce boşandığı Türköne’nin evlilikleri sırasında kendisini birkaç kez dövdüğünü, Özlem Türköne’nin hızlı yükselişinin de, eski eşi sayesinde olduğunu Akşam Gazetesi’nde çıkan söyleşide iddia etti. Ankara’da görüştüğümüz Kavuncu, haberden dolayı tedirgin.  Türköne’nin, üç çocuğuna ödediği nafakayı kesmesinden korkuyor. İşte, Kavuncu’nun özetle anlattıkları:


"Kişiliklerimiz uyuşmadığı için ben boşanmak istedim. İlgi ve romantizm bekliyordum. Mümtaz’er Bey para kazanmak istiyordu. Çocuklarımız evine gitmiyor, dışarıda görüşüyorlar. 16 yıl evli kaldık. Mümtaz’er Bey’de şiddet eğilimi var. Dayak hepimizin başına geliyor. İki kızımız ve bir oğlumuzun eğitim masraflarını karşılıyor. Bu yönden bir şikayetimiz yok. Habere sinirlendi. Çocukların nafakasını kesmesinden korkuyorum. Bu yüzden alttan almaya çalışıyorum." 


’Abes yani ne diyeyim’


ÖZLEM Türköne,  Mualla Koyuncu’nun, "Kaymakam olurken Mümtaz’er yardım etti’ iddialarıyla ilgili özetle şöyle konuştu: "Kaymakamlık meslek memuriyetidir. Nasıl olunduğunu söylemem gereksiz. Milletin vekiliyim. Yapacak çok işim var."  Türköne, kendisine şiddet uygulayıp uygulamadığı sorusuna ise gülerek, "Abes, yani ne diyeyim" karşılığını verdi. HÜRRİYET / www.hurriyet.com.tr


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin