'Eat Pray Love'ın yazarından yeni kitap!

Tüm dünyada 'Eat Pray Love (Ye, Dua Et, Sev)' kitabıyla ünlenen Gilbert, yeni kitabını okurlarıyla buluşturdu.

Google Haberlere Abone ol
'Eat Pray Love'ın yazarından yeni kitap!

'Eat Pray Love (Ye, Dua Et, Sev)' kitabıyla tüm dünyada tanınan ABD'li yazar Elizabeth Gilbert, Doğan Kitap’tan çıkan yeni kitabı "Büyük Sihir" raflardaki yerini aldı.



Gilbert, "Büyük Sihir"de bize yaratıcı ve doyurucu bir yaşam kurmanın sırlarını anlatıyor.



'Eat Pray Love'ın yazarından yeni kitap!



Kitaptan:



"Bana göre yaratıcı yaşamın temelindeki asıl soru bu: İçindeki gizli hazineleri gün ışığına çıkaracak cesaretin var mı?



Bakın, içinizde hangi gizli hazinelerin yattığını ben bilemem. Böyle bir şeyi bilmeme imkân yok. Arada bir, kısacık bir an için bile olsa o hazineleri görür gibi olduğunuzu tahmin ediyorum ama buna rağmen siz de bilemeyebilirsiniz. Kapasitenizi, hayallerinizi, özlemlerinizi, gizli yeteneklerinizi bilmiyorum. Ama içinizde saklı muhteşem şeyler olduğundan hiç kuşkum yok. Bunu kendimden gayet emin bir şekilde söylüyorum, çünkü hepimizin yürüyen gizli hazine depoları olduğumuza inanıyorum. Evrenin, hem kendini hem de bizi eğlendirmek için bize oynadığı en eski ve cömert oyunlardan biri olduğuna inanıyorum bunun: Evren hepimizin içine tuhaf cevherler gizliyor ve geri çekilip, acaba onları bulabilecek miyiz diye bizi izliyor.



Yaratıcı yaşam, bu cevherleri ortaya çıkarma mücadelesidir.



Sıradan bir varoluşu daha büyülü bir varoluştan ayıran şey, bu arayışa çıkabilme cesaretidir.



Bu arayışın çoğunlukla hayret verici sonuçları olabilir – işte benim Büyük Sihir dediğim şey bu."



Elizabeth Gilbert kimdir?



Elizabeth Gilbert 1969’da Connecticut’ta doğdu. Gilbert’ın kendi hikâyesini anlattığı biyografik romanı Ye, Dua Et, Sev tam 199 hafta boyunca New York Times bestseller listesinde kalarak milyonlarca okura ulaştı. Kitap filme uyarlandı, başrollerde Julia Roberts ve Javier Bardem oynadı. Gilbert’ın kitapları ve hikâye derlemeleri PEN/Hemingway, National Book Award gibi pek çok ödüle aday gösterildi. Gilbert New Jersey’de yaşıyor.



 



 



 


Etiketler Ye Sev
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin