CNN TÜRK YARIN GAZİANTEP'TEN BİLDİRECEK!

© MEDYATAVA-CNN Türk “Anadolu'da Yarın” toplantılarında ilk durak Gaziantep. 10 Mart’tan itibaren hafta boyunca CNN Türk programları Gaziantep'ten yayın yapacak.

Google Haberlere Abone ol
CNN TÜRK YARIN GAZİANTEP'TEN BİLDİRECEK!


 


CNN TÜRK, 10 Mart Cumartesi günü saat 12.05’te Mehmet Yaşin’in sunduğu Yeşil Doğa, 13.05’te Fatih Türkmenoğlu ile Hayat Gezince Güzel, 15.00’te Güven İslamoğlu ile Yeşil Doğa ve saat 16.00’da Aynur Tartan ile Burada Hayat Var programlarını “Anadolu'da Yarın 2012" toplantıları kapsamında Gaziantep’ten ekrana getiriyor.




 


YARINA HAZIR OLMAK


Türkiye’nin yarınının yöneticileri bölge gençlerini, önemli kurum ve kuruluşlara bizzat tanıtmak ve bugünden seslerini duyurmak amacıyla “Emin Çapa ile Yarına Hazır Olmak” başlığında planlanan özel program ise 14 Mart Çarşamba günü 14.30’da Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek.


 


ANADOLU’DA YARIN TOPLANTILARININ İLKİ


15 Mart Perşembe günü Gaziantep Sanayi Odası ve CNN TÜRK işbirliği ile gerçekleşecek toplantının ana teması “Yarına Bakış” olacak. Toplantılar, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’ın ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’in katılımıyla Gaziantep’te başlayacak. Toplantının en önemli anları CNN TÜRK’te ekrana taşınırken, toplantının tamamı www.cnnturk.com’dan izlenebilecek.


 


15 Mart Perşembe günü Mesut Yar ile Burada Laf Çok ve Altan Öymen, Nazlı Ilıcak, Enver Aysever ve Nagehan Alçı ile Dört Bir Taraf programları Gaziantep’ten canlı yayınla ekrana gelecek.


 


16 Mart Cuma günü ise Medya Mahallesi programı canlı yayınla Gaziantep’ten ekrana geliyor.


 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin