AYŞENUR ASLAN: DERGİ GRUBUNA GEÇMEK BENİM KARARIMDIR

Vatan'da Dergi Grubu'na geçen Ayşenur Aslan, görev değişikliği konusundaki haberlere ilk ağızdan açıklık getirdi. İşte, Aslan'ın Medyatava'ya ulaşan açıklaması...

Google Haberlere Abone ol
AYŞENUR ASLAN: DERGİ GRUBUNA GEÇMEK BENİM KARARIMDIR

Dün bazı internet sitelerinde yer alan "yarısı doğru" haberlerle ilgili açıklama yapma ihtiyacı hissettim. Çünkü söz konusu haberlerde "hangi yarının doğru" olduğu anlaşılamadı  ve "düzeltme" adına verilen bilgilerle, doğru oranları da kafalar da iyice karıştı!
Tümüyle özel nedenlerle bir süredir dergi grubuna geçmeyi düşünüyordum. Sonunda kararımı netleştirdim ve daha önce bu konudaki düşüncelerimi paylaştığım sevgili Tayfun Devecioğlu'na pazartesi günü aktardım. Tayfun Devecioğlu da, daha sonra konuyu aktardığı Zafer Mutlu da son derece anlayışlı davranarak kararımı onayladılar. Ben de bu arada, bir yakınımın rahatsızlığı nedeniyle salı ve çarşamba günleri izin yaptım.
Durum bundan ibarettir. İşten çıkartılmak istendiğim, bunun üzerine Zafer Mutlu'nun müdahale etmesi ve dergi grubuna "gönderilmem" (site yöneticisi arkadaşlarımın bundan sonra pek güvenmemesini önerdiğim) bazı kaynakların "hayal gücünden" öteye gitmemektedir.
Dergi grubuna geçmek "benim" dileğim ve "benim" kararımdır.
İlgililerin ve "meraklıların" bilgisine sunarım.
Ayşenur Arslan

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin