Van Kahvaltısı ünlü otelin menüsüne girdi: Dünyaya böyle tanıtılacak

Türkiye'nin en ünlü lezzetlerinden biri olan Van Kahvaltısı dünyaya açılıyor. Elite World Hotels & Resorts, “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler’ projesi çerçevesinde tüm otellerinde Van Kahvaltısı vermeye başladı.

Google Haberlere Abone ol
Van Kahvaltısı ünlü otelin menüsüne girdi: Dünyaya böyle tanıtılacak - Resim: 1

Elite World Hotels & Resorts Elite World Hotels & Resorts, Van Kahvaltısının tanıtımına katkı sağlamak amacıyla büyük bir yeniliğe imza attı. “Dünden Bugüne İz Bırakan Lezzetler: Van Kahvaltısı” projesi çerçevesinde ürünler franchise modeliyle işletilen de dahil olmak üzere Elite World otellerinin tümünde açık büfeye eklenecek ve bu sayede Van Kahvaltısı dünyaya tanıtılacak.

Konsept ile ilgili açıklamada bulunan Elite World Hotels & Resorts CEO’su Orkun Petekçi “Turizm, kültürümüzün dünyaya tanıtılması için en önemli sektörlerden bir tanesi. Bizler de yarım asra yakın bir süredir bu sektöre hizmet veriyoruz. Bizim için misafirleri ağırlamakla birlikte aynı zamanda kültürümüzü tanıtmak, konaklayan kişilerin bunu denemesi de ayrıca önemli. En önemlisi ise en doğru bir şekilde bunu anlatmaktır. Hizmet sektöründe olmakla birlikte kültürümüzü en doğru bir şekilde tanıtmak da misyonumuz. Van Kahvaltısını bütün otellerimizde hayata geçirerek bunun tanıtımına katkıda bulunmak bizim sosyal sorumluluk projelerimizden bir tanesi olacak.

Kaynak: İHA
Etiketler van kahvaltı haber otel