Şimdi de bunu yaptılar. Uyanık olun! Deterjanlardaki tehlikeye dikkat. Deterjanın sahte olup olmadığını anlamanın tüyosu bulundu. Sahte deterjan nasıl anlaşılır?

Deterjan, sürekli kullandığımız temizlik ürünlerinden biridir. Ancak pek çok üründe olduğu gibi deterjanda da sahtelik söz konusu. Bu kolay ve etkili yöntemler sayesinde bir deterjanın sahte olup olmadığını şıp diye anlayabileceksiniz. İşte deterjanın sahte olduğunu gösteren o işaret

Google Haberlere Abone ol
Şimdi de bunu yaptılar. Uyanık olun! Deterjanlardaki tehlikeye dikkat. Deterjanın sahte olup olmadığını anlamanın tüyosu bulundu. Sahte deterjan nasıl anlaşılır? - Resim: 1

Son zamanlarda gündemde olan konulardan biri, sahte deterjan. Sahte deterjan ile yıkanmış ürünleri giymek, çeşitli pek çok rahatsızlığa neden olur. Vücudu tahriş eden, kızarıklığa neden olan, kuruluk ve hatta lezyonlara neden olan sahte deterjanları mutlaka ayırt etmek gerekir.

Piyasadaki sahte deterjan dolandırıcılığına karşı, bilinçli olmak gerekiyor. Sizler için paylaştığımız bu pratik yöntemler sayesinde, deterjanın sahte olup olmadığını kolayca anlayabileceksiniz. Peki, sahte deterjan nasıl anlaşılır?

İşte yanıtı…