Seçtiğiniz şemsiye kişilik özelliklerinizi ele veriyor. Seçtiğin şemsiyeye göre nasıl bir insansın? Seçtiğiniz şemsiyenin karakteriniz ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı

Seçtiğiniz şemsiye ile kişilik özellikleriniz arasında bağlantı olduğu ortaya çıktı. İşte seçtiğiniz şemsiyeye göre karakter özelliklerinizi ortaya çıkaran kişilik testi...

Google Haberlere Abone ol
Seçtiğiniz şemsiye kişilik özelliklerinizi ele veriyor. Seçtiğin şemsiyeye göre nasıl bir insansın? Seçtiğiniz şemsiyenin karakteriniz ile bağlantılı olduğu ortaya çıktı - Resim: 1

1. MAVİ ŞEMSİYE

Eğer bir numaralı koyu mavi - lacivert şemsiyeyi seçtiyseniz, muhtemelen klasik yaşam değerlerine bağlı kalmayı seven birisiniz. Prensipli ve aynı zamanda tarz sahibi insanlardansınız. Yaşamınız oldukça konformist; yani kolay kolay rahatınızı bozmuyorsunuz. Sürprizlerden hoşlanmıyorsunuz ve hayatınızı net bir şekilde planlamak istiyorsunuz. Analitik zekaya sahip rasyonel bir kişi olmanız muhtemeldir. Entelektüel olarak zorlu herhangi bir görevle kolayca başa çıkabilirsiniz.

2. YEŞİL ŞEMSİYE

İki numaralı yeşil şemsiyeyi seçmeniz yaratıcı bir insan olduğunuz anlamına geliyor. Her zaman birçok yönden harika fikirlerle dolup taşan bir beyine sahipsiniz. Bu nedenle aranan birisiniz. Özellikle çalışan veya ortak olarak iş dünyasında yükselmek isteyenlerin ekibine katmak istediği karakter siz olabilirsiniz. Sizinle hayat kesinlikle bir ressam paleti kadar renklidir.

Can sıkıntısını sevmiyorsunuz ve bu giyim tarzınızda da görülüyor. Kıyafetiniz her zaman sıradışı ve yaratıcı aynı zamanda orijinal bir tasarım veya kombinden oluşur. Hayatınızın özü özgünlük ve maceradır.

3. SİYAH ŞEMSİYE

Üç numaralı siyah şemsiyeyi seçmeniz dikkatleri üzerine çekmeyi sevmeyen insanlardan olduğunuz anlamına geliyor. Yabancılara çok kapalısınız ve sadece en yakın sevdiklerinize açabiliyorsunuz.

Genelde pragmatiksiniz ve bu gerçek yaşamda faydalı bir niteliktir. Ayaklarınız yere sağlam basıyor ve ne istediğinizi biliyorsunuz. En sevdiğiniz renk göze batmayan siyah olsa bile, onu diğer tonlarla sık sık ve memnuniyetle birleştirirsiniz. Ayrıntıları gözden kaçırmayan bir yapınız da var.