Kalbi kırıklar bu haber sizin için. Eski sevgilinizi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kısırlaştırabilirsiniz

14 Şubat Sevgililer Günü yaklaşırken ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir hayvan barınağı kalbi kırıklar için bir proje ürüttü. Yapılacak yardımlarla kısırlaştırılacak hayvanlara, yardımı yapan kişinin eski sevgilisinin ismi verilecek.

Google Haberlere Abone ol
Kalbi kırıklar bu haber sizin için. Eski sevgilinizi 14 Şubat Sevgililer Günü'nde kısırlaştırabilirsiniz

ABD’nin New Jersey eyaletindeki bir hayvan barınağı, Sevgililer Günü’ne özel hazırladığı kampanyayla eski sevgilisiyle hesaplaşmak isteyenlere ‘intikam’ fırsatı sunuyor.

Takvimler 14 Şubat’ı gösterdiğinde Sevgililer Günü nedeniyle çoğu çift birbirine hediye alıp sevgi mesajlarını içeren kart ve çiçekler gönderiyor.

Tüm dünyada aşk ve romantizmin kutlandığı bu özel günde Homeward Bound Evcil Hayvan Evlat Edinme Merkezi, aşkta kaybedenleri hatırlamış.

CNN‘in haberine göre barınak, öfkeli ve kırık kalplere 50 dolarlık bir bağış karşılığında yabani bir kediye eski sevgilinin adını verip kısırlaştırarak doğaya salmayı teklif ediyor.
Kampanya ‘Çünkü bazı şeylerin ürememesi gerekiyor’ yazılı bir broşürle tanıtılıyor.

Barınak, tam isimlerin kullanılamayacağını, kısırlaştırılmış adaşların yalnızca ilk isim veya takma adının kabul edileceğini söyledi.

Kampanya, barınağın sokak kedisi popülasyonunu kontrol etmeyi amaçlayan ‘yakala-kısırlaştır-serbest bırak’ çabasının bir parçası.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin