G noktasındaki baskıyla zevkten yanıp tutuşacaksınız: G noktasını en çok uyaran o pozisyon belli oldu

G noktasını en çok uyaran o pozisyon belli oldu. Bu pozisyon sayesinde partneriniz size hayran kalacak...

Google Haberlere Abone ol
G noktasındaki baskıyla zevkten yanıp tutuşacaksınız: G noktasını en çok uyaran o pozisyon belli oldu

G noktasını en etkili uyaran o pozisyon belli oldu. G noktası, kadınların cinsel ilişkiden çok daha fazla zevk almarına yardımcı olan bölgelerden bir tanesi olurken bu bölgeyi en fazla uyaran pozisyon ortaya çıktı.

Orgazma ulaşma noktasında son derece etkin bir bölge olan G noktası, kadından kadına göre farklılaşıyor. Dolayısıyla kendinizi tanımanız, nelerden hoşlandığınızı saptayabilmek için yeniliklere açık olmanız son derece önemli.

Ancak yapılan araştırmalar sonucunda G noktasını en fazla uyaran ve en çok zevk duyabileceğiniz pozisyon belli oldu. Bu pozisyonla partnerinize hayran kalacaksınız...

G NOKTASINA NOKTA ATIŞ YAPAN POZİSYON!

G noktasını bir hayli uyaran ve cinsel hayatınızdan çok daha fazla zevk almanıza yardımcı olan pozisyon şüphesiz kapalı misyoner pozisyonu.

 

Bu pozisyon için ilk olarak sırt üstü yatın. Ardından partnerinizin girmesini bekleyin. Bu süreci tamamladıktan sonra harekete geçmeye başlayabilirsiniz.

Kapalı misyoner olduğu için bacaklarınızı partnerinizin omzuna kaldırın ve ilişkiye burada girmeye devam edin. 

Bu pozisyonda penis vajinanın daha derinine temas etmiş oluyor. Dolayısıyla da G noktasına ciddi bir uyarılma oluşuyor.

Kadınların zevk alması için muhteşem bir pozisyon olan kapalı misyoner pozisyonu sevişmenin kısa sürmesine neden olabilir. Zira kapalı misyoner pozisyonunda erkekler çok daha hızlı şekilde orgazm olabiliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin