Cinsel ilişkinin daha uzun sürmesini isteyenler dikkat: Bu 5 madde cinselliğe karşı doyumsuz olmanızı sağlayacak

Cinsel ilişkinin çok daha uzun sürmesini sağlayacak formüller ortaya çıktı. Bu yöntemleri uyguladığınızda cinsel ilişkiniz uzadıkça uzayacak...

Google Haberlere Abone ol
Cinsel ilişkinin daha uzun sürmesini isteyenler dikkat: Bu 5 madde cinselliğe karşı doyumsuz olmanızı sağlayacak

Hayatta hemen her şeye yetişme gayesi olan biz insanların duraksadığı tek konu seks olurken, sağlıklı bir cinsel ilişkinin sahiden de uzun periyotlarla yayılması gerekmektedir.

İki tarafında zevki doruklarda hissettiği, yettiği, yetinebildiği bir cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan bağlarının güçlenmesine katkı sağlamaktadır.

Seksin kısa sürdüğünden muzdarip olanlar için harika bir yazı derledik. İşte cinsel ilişkinin çok daha uzun sürmesini sağlayacak o önemli maddeler...

SEKSE DOYMAK İSTEMEYENLER DENESİN!

Erkekler yüksek uyarılma seviyelerinde uzun süre kalma noktasında zorlanabilirken, partnerinizi düşük uyarılarla etkilemeyi deneyebilirsiniz. Penetrasyon süresini uzun tutabilmek için yavaş hareketlerle ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Cinsel ilişkiyi kesinlikle az vakitlere sıkıştırmayın. Toplantı aralarına, çocukların uyku saatlerine ya da herhangi bir etkinlik arasına sıkıştırmanız cinsel ilişkinin aceleye gelmesine ve zevkten çok sonuç kafasıyla harekete geçmenize neden olacaktır.

 

Seksin sadece penetrasyon anlamına gelmediğinin bilincine varın. Sevişmeye, uyarmaya, uyarılmaya önem ve özen gösterin. 

Cinsel ilişkiden 1 - 2 saat evvel mastürbasyon yapın. Bu durum cinsel ilişkide daha az aceleci olmanızı sağlarken sürecin daha keyifli ve renkli geçmesini sağlayacak.

Aynı pozisyonlardan ziyade farklı şeyler denemeye açık olun. Bu durum cinsel hayatınızın çok daha eğlenceli aynı zamanda sınır ötesinde geçmesini sağlayacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin