Bu pozisyona hayır diyen çıkmadı: Kadınların en iyi orgazm oldukları pozisyon belli oldu

Kadınların orgazm oldukları o pozisyon ortaya çıktı. Bu pozisyona hiçbir kadın hayır diyemiyor. İşte cinsel ilişkide partnerinizi uçuracak o detay...

Google Haberlere Abone ol
Bu pozisyona hayır diyen çıkmadı: Kadınların en iyi orgazm oldukları pozisyon belli oldu

Cinsel ilişki partnerlerin birbirleriyle olan ilişkilerini güçlendiren kişilerin birbirlerini çok daha yakından tanımalarını sağlayan önemli unsurlardan bir tanesidir. Cinsel ilişkinin kaliteli aynı zamanda zevk dolu ilerleyebilmesi için dikkat edilmesi gereken birkaç tüyo bulunmaktadır.

Bu tüyoların başında elbette partnerlerin birbirleriyle hemen her konuyu açık bir şekilde konuşabilmesi, istedikleri ya da istemedikleri her konuyu açık bir diller karşı tarafa aktarabilmeleri önemlidir. 

Bunun yanı sıra kadın ve erkeklerin cinsel ilişkide etkilendikleri çeşitli farklılıklar bulunmaktadır. Bu farklılıklardan bir tanesi ise orgazm olma süreciyle alakalıdır. Pek çok kadın cinsel ilişki esnasında orgazm olamazken, en etkili orgazm olabileceğiniz pozisyon belli oldu...

BU POZİSYONA HİÇBİR KADIN HAYIR DİYEMİYOR

Kadınların en etkili şekilde orgazm oldukları o pozisyon belli oldu. Bu pozisyonda kadınlar çok daha fazla uyarılırken aynı zamanda partnerini çok daha fazla istemektedir.

 

Independent Türkçe'nin hazırladığı habere göre ABD'nin New York kentindeki özel jinekoloji kliniği New H. Medical'in açıklamaları doğrultusunda kadının en etkili orgazm olduğunu pozisyon kadının leğen kemiğinin altına bir yastık yerleştirerek yapılan misyoner pozisyonun olduğu açıklandı.

Bu pozisyonda kadın çok daha fazla uyarılarak çok daha etkili bir orgazm süreci içerisine girdiği açıklandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin